Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/chalmer1/chalmersskahuset.se/wp-content/themes/chh/framework/php/function-set-avia-frontend.php on line 536

Kära gäster, med anledning av Covid-19

Som intendent på Chalmersska huset har jag förmånen att varje dag få vistas i våra vackra historiska lokaler och jag önskar så klart att ni kommer tillbaka och vistas här tillsammans med mig och vår fantastiska personal.

Jag vill med denna information förmedla att vi har likt många andra har en utmaning i det som tycks fortsätta även början av 2021. Men framför allt vill jag så klart välkomna er tillbaka till huset så fort ni har era verksamheter igång igen eller om vi redan nu kan stå till tjänst med en mindre som större avskild lokal. Vi finns här för er och tveka inte att höra av er till mig så ska jag hjälpa er.

Självklart har vi vidtagit en rad åtgärder för att skapa en trygg miljö för våra gäster och medarbetare. Vi har anpassat oss så att vi på bästa sätt värnar om våra gäster och varandra.
Vi förlitar oss på de riktlinjer och rutiner som myndigheterna har. Chalmersska huset förhåller sig därför till myndigheters såväl som Chalmers rekommendationer och riktlinjer angående coronaviruset.

Huset är öppet som vanligt. Vår högsta prioritet är renlighet och hygien för att hjälpa till att begränsa smittspridningen på olika sätt.

Ni ska känna er välkomna och säkra med att vistas i huset. Alla är välkomna men vi vill också säga att om ni varit i ett riskområde, känner av något symtom som stämmer in på coronaviruset eller någon familjemedlem visar symtom ber vi er vänligt att stanna hemma och hälsar er välkomna tillbaka.

Vår hemsida kommer vi att hålla uppdaterad med information för att ge bästa möjliga service till våra gäster.

Jag hoppas att få se er alla här snart igen och tack för att du tog dig tid att läsa mitt brev och
ett stort tack för att du väljer Chalmersska huset som din konferensanläggning!

Daniel Rydståle
Intendent